Kocaeli, İstanbul ve Sakarya’da randevu bulamadı! Sağlık Bakanlığı’na seslendi

Şikayetvar.com isimli platforma yazılan şikâyete göre Kocaeli, İstanbul ve Sakarya’da MHRS üzerinden Gastroenteroloji bölümünde randevu bulunamadığı iddia edildi.

Son yıllarda sağlık sektöründe yaşanan randevu ve sıra sorunu Şikayetvar.com isimli platformda sıklıkla dile getiriliyor. Bir vatandaş tarafından şikâyete göre hastanelerde Gastroenteroloji bölümünde sıra bulunamıyor. Altı aydır şiddetli mide ağrısı yaşayan hasta Kocaeli, İstanbul ve Sakarya bölgelerinde bir tür randevu bulamadığını iddia etti.

4 AYDIR BULAMIYOR

Yazdığı şikâyette 6 aydır şiddetli mide ağrısı çektiğini dile getiren vatandaş şunları söyledi, “4 aydır gastroenteroloji bölümünden randevu oluşturamıyorum. Hastaneler ve hekimler MHRS üzerinden sıra oluşturmadan asla hastaya bakmıyor. 6 aydır şiddetli mide ağrısı şikayetim var. Dahiliye doktorunun önerdiği ilaçları kullanmama rağmen geçmedi ve gastroenteroloji bölümüne yönlendirdi.” dedi.

SAĞLIK BAKANLIĞI’NA SESLENDİ

Sonrasında randevu arayışına giren vatandaş, tam üç ilde de randevu bulamazken Sağlık Bakanlığı’na seslendi, “Ancak 4 aydır İstanbul genelinde, Kocaeli ve Sakarya bölgesinde asla sıra yok. Ailede mide kanseri öyküsü olduğu için oldukça korkuyorum. Sağlık Bakanlığı artık buna bir çözüm bulmalı.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber