Kocaeli Şehir Hastanesi'nden öyle şikayetler geliyor ki! Bu kez AK Partili isim eleştirdi…

Kocaeli’nin en büyük sağlık yatırımı olan Kocaeli Şehir Hastanesinde işler yolunda gitmiyor. Birçok alanda sıkıntı yaşanan hastaneyi bu kez AK Partili bir isim eleştirdi.

Kocaeli Şehir Hastanesi kentin en büyük sağlık yatırımı. Ancak açıldığı günden bu yana eksikleriyle gündem olan Şehir Hastanesinde işler bir türlü rayına oturtulmadı. Geçtiğimiz Ramazan ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılan Kocaeli Şehir Hastanesi'ne başhekim ataması bile yapılamadı. Sorunların bir türlü dinmediği Şehir Hastanesine eleştiri bu kez AK Parti camiasının tanınan isimlerinden Gökhan Ayyıldız’dan geldi.

"SAĞLIK SİSTEMİNİN DENHESİ BOZULDU"

Kocaeli Şehir Hastanesinde yaşanan eksiklere dikkat çeken Gökhan Ayyıldız, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “İlgililerin dikkatine…Şehir Hastanesi açılmadan önce insanlar çok daha rahat randevu alıyorlardı. Şehir Hastanesi bu kentin Sağlık Sisteminin Dengesini bozdu. Öyle şikayetler geliyor ki bu hastaneyle alakalı bana, öyle böyle değil...

"RANDEVU SİSTEMİNDEN PERSONELİNE…"

Asansörlerinden tutun, randevu sistemine, orada çalışan taşeron işçilerden tutun, personeline kadar, hiç memnuniyet yok... Çok büyük bir hastane eyvallah, çok güzel bir hizmet eyvallah ama sorumsuz, ilgisiz, hesapsız, saldım çayıra mevlam kayıra giden bir hastane...”

YORUMLARA YAZDILAR

Gökhan Ayyıldız’ın bu paylaşımına yüzlerce beğeni ve yorum geldi. Gelen yorumların büyük bir bölümünde de Kocaeli Şehir Hastanesiyle ilgili şikayetler yer aldı. İşte o paylaşım ve vatandaşların şikayetleri:

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber