Kocaeli ülke gündeminde: İzmir görsün

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 20 yılda İzmit Körfezi’ni tertemiz yapma çalışması, Sabah Gazetesi tarafından övülürken İzmir'deki kötü tabloda eleştirildi.

20 yılda İzmit Körfezi'ni pırıl pırıl hale getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ülke gündeminde. İzmir'deki kötü tabloya Sabah Gazetesi İzmit'i örnek göstererek paylaştı.

İZMİR İZMİT KARŞILAMASI

Sosyal medya hesaplarından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Körfezi’nde yaptığı temizlik çalışmalarını fotoğraflarla geniş şekilde anlattı. Türkiye’nin her yerinden beğeni ve yorum alan haberde İzmir-İzmit karşılaştırılması da yapıldı.

"TEMİZLİĞİN MİMARI"

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Körfezi’ndeki çalışmalar büyük övgü görülürken ulusal basında Tahir Büyükakın için ise “Temizliğin mimarı Başkan Tahir Büyükakın” denildi.

YORUM YAĞDI

Kullanıcılar İzmir-İzmit karşılaşmasına yorum yağdırırken İzmit'i övdü. İşte o yorumlardan bazıları: "Körfezde gerçekten oltayla çok balık tuttuk. Marmaranın hiç biyerinde okadar balık tutamadık. Tebrikler. "İzmir" diye okudum heyecan yaptım bir an. Biz İstanbul Haliç tertemiz verdik. Ekrem İmamoğlu o ne yaptı eski Türkiye’deki kaliteye indirdi. chp demek çevre katliamı demek, facia kaza demek. İstanbul temizlenmeden yapilan islem batakligi kurutmak degil sinegi öldürmek olur, gecici gibi gorunuyor. İmkansız gibi ama darısı İzmir'in başına. İzmir’de tam tersi. Bir harfle tüm balıklar öldü.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber