Kocaeli Valiliği uyardı: 6 ilçeyi fırtına vuracak

Kocaeli Valiliği 6 ilçeyi fırtına karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda uyardı.

Kocaeli Valiliği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla fırtınaya karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda vatandaşları uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmesinde Marmara Bölgesi için fırtına uyarısı gelirken; Kocaeli'de de özellikle Darıca, Gebze, Çayırova, Dilovası, Körfez ve Karamürsel kuzey ve kuzeydoğu yönlerden esecek rüzgarlara karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda valilik uyarıda bulundu.

6 İLÇEYE DİKKAT!

Kocaeli Valiliği'nin X hesabından yapılan paylaşımda; "Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre; Rüzgarın 09.01.2024 Salı günü sabah saatlerinden itibaren, Bölgemizin Batı ve Orta kesimlerinde (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Yalova ile Kocaeli'nin Darıca, Gebze, Çayırova, Dilovası, Körfez ve Karamürsel İlçelerinde ) kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve zaman zaman Fırtına (50-80 km/saat) şeklinde esmesi tahmin edilmektedir" ifadelerine yer verildi.

DİKKATLİ OLUN!

Valilik tarafından yapılan paylaşımda çatı uçması, ağa yada direk devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi ve ulaşımda aksamalara karşı tedbir alınması gerektiğini belirtti.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber