Kocaeli Valisi saat vererek açıkladı: Fırtına ve yağış ne zaman gidecek?

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Kocaeli'de devam eden yağış ve fırtınaya dair yeni bilgi paylaştı. Vali Yavuz, kuvvetli yağış ve fırtınanın şehri terk edeceği saati açıkladı. Vali Yavuz'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın altına ise okulların tatil edilmesi yönünde yorumlar geldi.

Kocaeli'de cumartesi sabah saatlerinde başlayan ve Pazar günü de etkisini sürdüren kuvvetli yağış ve fırtınanın Kocaeli'yi ne zaman terk edeceğine dair Kocaeli Valisi Seddar Yavuz X hesabından paylaşımda bulundu.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yağışlı ve fırtınalı havanın bu akşam 21.00'den itibaren şehri terk edeceğini açıkladı. Yavuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Sevgili Kocaelili Kardeşlerim , Dün ve bugün devam eden çok kuvvetli yağış ve fırtına, meteorolojiden verilen bilgiye göre bu akşam 21.00’den itibaren ilimizi terk edecektir. Yarın için yağış ve olumsuz bir durum ihbar edilmemiştir. Selam ve saygıyla…" ifadelerine yer verdi.

"OKULLARI TATİL EDİN" YORUMLARI

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın ardından ise çok ise kullanıcı gönderinin altına yorum yaparak okulların tatil edilmesini istedi.

https://twitter.com/SeddarYavuz/status/1726239572399644745

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber