Kocaeli'de garip olay: Ödüllü sınav yapıp ödülleri vermediler!

Çayırova’da bulunan özel bir dershanenin organize ettiği ödüllü deneme sınavında dereceye giren öğrencilere vaat edilen hediyelerin verilmediği iddia edildi.

Kocaeli Çayırova İlçesinde bulunan bir dershane Mayıs ayı başında ödüllü deneme sınavı yaptı. 5.,6.,7.,8.,9.,10.,11. Sınıflara yönelik yapılan bursluluk sınavında birinci olan öğrenciye tablet bilgisayar, ikinci öğrenciye akıllı saat, üçüncü öğrenciye kulaklık sözü verildi. 5 Mayıs günü yapılan sınav sonucunda dereceye giren öğrenciler belli oldu. Ancak iddialara göre sınav yapan kurum vadettiği hediyeleri dereceye giren öğrencilere vermedi.

HEVESİNİ KIRDILAR

Durumdan rahatsız olan bir veli durumu şikayet platformuna yazdı. Sitemini dile getiren veli, “Kocaeli Çayırova Matfen şubesi ödüllü bursluluk sınavı düzenleyip ödülü bile vermediler. Bir ödül için sözünü tutmayan dershanenin eğitimine nasıl güveneceğiz. Boşu boşuna oğlum sevinmişti birinci oldum diye. Ne yazık ki sözünü tutmadı dershane. Yazık vallahi çocuğun hevesini kırdılar” ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber