Kocaeli'de iki gün boyunca Büyük Filistin Eylemi yapılacak!

Memur-Sen öncülüğünde Kocaeli'de iki gün boyunca Büyük Filistin eylemi gerçekleştirilecek.

Memur-Sen öncülüğünde kentimizde iki gün boyunca Filistin'e destek yollamak amacıyla Büyük Filistin Eylemi yapılacak. Eylemlerle ilgili olarak bugün saat 10.00’da Cumhuriyet Bulvarı’nın Seka Devlet hastanesi eski poliklinik binası önünde basın açıklaması yapılarak, kamuoyu bilgilendirilecek.

KONVOY YAPILACAK

Saat 19.30’da Mimar Sinan, Turgut Özal, Necmettin Erbakan ile Adnan Menderes Üstgeçitlerine pankart asılacak, bayraklı eylemle Filistin’e destek mesajı verilecek. Yine saat 19.30’dda eski İnterteks Fuar alanında toplanacak bayraklı motobisiklet, ATV, çekici, servis araçları ve araç kurtarma araçlarının konvoyuyla dolaşım olacak. Taksiciler de, Real otoparkından başlayacak bir konvoy eylemi yapacak.

KENT MEYDANINDAN SEKA'YA

Büyük Filistin Eylemi’nin yarınki bölümünde sat 19.00’da İzmit Kent Meydanından başlayıp Sekapark’ta sona erecek bisiklet konvoyu oluşturulacak. Yine aynı saatte Meslek Lisesi, Sabri Yalım Parkı ve Fevziye Camii’nden eşzamanlı başlayıp Sekapark 1.Etap marina Kafe önünde bitecek bir yürüyüş yapılacak. Burada toplancak tüm gruplar saat 20.00’de de Uçurtma Tepesi’ne yürüyecek. Final, burada koreorgrafi, konuşmalar ve Murat Kekilli ile Filistin marşları ve konuşmalarla noktalanacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber