Kocaeli’deki fabrika harekete geçti! 10 kişiyi daha işe alabilir

Kocaeli, Çayırova’da üretime devam eden Altun Ambalaj şirketinin yeni başvurusuna göre kapasite artışı yapmak için ÇED başvurusunda bulundu. Eğer ÇED süreci onaylanırsa firma 6 milyon liralık yatırım yapmayı ve 10 personel istihdam etmeyi planlıyor.

Çayırova ilçesindeki Şekerpınar Mahallesi’nde üretim yapan Altun Ambalaj fabrikası kapasite artışı için ÇED başvurusunu yaptı. Eğer ÇED başvurusu onaylanırsa Altun Ambalaj 6 milyon 521 bin 925 liralık yatırım yapacak ve 10 personel istihdam edecek.

KAPASİTE ARTIŞI

Altun Ambalaj; tehlikeli atık geri kazanım, tanker temizleme, tehlikeli atık ön işlem ve yeniden kullanıma hazırlama faaliyetleri kapasite artışı; tehlikesiz atık geri kazanım, tehlikesiz ön işlem, yeniden kullanıma hazırlama ve hurda metal projesi kapsamında yapılmak istenen kapasite artışıyla tesis, yılda 30 bin olan IBC yıkama kapasitesini 375 bin 600 adete, yılda 109 bin 200 olan saç varil yıkama kapasitesini 973 bin 200 adete, yılda 10 bin 800 olan plastik bidon yıkama kapasitesini de 54 bin adete çıkartmak istiyor.

İŞE ALIM YAPACAK

Şu an halihazırda 35 personel görev alırken yapılacak olan kapasite artışıyla 10 personel daha istihdam edilecek ve çalışacak kişi sayısı 45’e yükselecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber