Kocaelililer dikkat! İzmit’teki yürüyen merdiven 4 gün kapalı olacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Necmettin Erbakan Yaya Üstgeçidinin kuzey tarafında bulunan yürüyen merdivenler, bakım ve onarım çalışmasından ötürü 4 gün kapalı kalacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Necmettin Erbakan Yaya Üstgeçidinin kuzey tarafında bulunan iniş yürüyen merdivenler, bakım ve onarım çalışmasından ötürü 4 gün kapalı kalacak.

PERİYODİK BAKIM

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Enerji, Aydınlatma ve Mekanik İşler Şube Müdürlüğü ekipleri, periyodik bakım kapsamında yürüyen merdivenlerde gerçekleştireceği çalışmalar ile güvenlik önlemlerini arttırmayı hedefliyor.

4 GÜN KAPALI

Güvenlik ve emniyet açısından yürüyen merdivenin motor sistemini bulunduğu yerden sökerek tadilata alan Enerji, Aydınlatma ve Mekanik İşler Şube Müdürlüğü ekipleri, tadilat işleminin tamamlanmasının ardından motorun kurulumunu yapacak. Necmettin Erbakan Yaya Üstgeçidinin kuzey tarafında bulunan iniş yürüyen merdivenler 4 gün süreyle kullanıma kapalı olacak.

Necmettin Erbakan Yaya Üstgeçidi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber