Kocaeli'nin İyi'liği için toplandılar

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı dün akşam önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Gerçekleşen seçim koordinasyon toplantısında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Siyasi partiler yerel seçim çalışmalarını hızlandırdı. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı il binasında seçim koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları da katıldı.

“KOCAELİ İYİ OLACAK”

Toplantıyı sosyal medya hesabından paylaşan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı paylaşımında, “Kocaeli Milletvekilimiz Lütfü Türkkan, İl Başkanımız Nusret Acur, İl SKM Başkanımız Şaban Ufuk, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Kaan Dilmen, İlçe Başkanlarımız, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Gencay Yıldıztekin, İlçe Belediye Başkan Adaylarımız ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Mustafa Mutlu Sarı ile birlikte seçim koordinasyon toplantımız için il binamızda bir araya geldik. Birlikteliğimizin gücü ve coşkusuyla Kocaeli’miz İYİ olacak” sözlerine yer verdi.

7 İLÇE VE BÜYÜKŞEHİR

İYİ Parti Kocaeli’de şimdiye kadar 7 ilçe ve Büyükşehir adayı belirlendi. Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Gencay Yıldıztekin, Gebze’de Sadık Güvenç, Karamürsel’de Mehmet Baş, Dilovası’nda Emin Yılmaz, Körfez’de Azmi Cihat Hatipoğlu, Gölcük’te İsmail Aynacı, Kandıra’da Semih Sarıçay ve Darıca’da Özhan Öztürk belirlendi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber