Kocaeli’ye yeni otopark açıldı! Vatandaşlar bıkmıştı

Kandıra Belediyesi ilçede bulunan otopark sayısını artırmak için harekete geçti. Yeni gerçekleştirilen projeye göre tam 94 araçlık yeni otopark inşa edildi.

Kandıralıların en büyük sorunlarından birisi olan şehir için otopark sorununa Kandıra Belediyesi’nden önemli hizmet. Kandıra Belediyesi tarafından inşa edilen ve Namazgah Kültür Merkezi yanındaki alanda düzenlemesi biten otoparkta, 5 adet engelli araç park yeri, 5adet elektrikli araç park yeri, motosiklet ve bisiklet park yerleri olmak üzere toplamda 94 araç kapasiteli otopark düzenleme çalışmaları tamamlanarak hizmete açıldı.

“HAYIRLI OLSUN”
Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez yaptığı açıklamada “Kandıra’mız hızla büyüyüp gelişiyor. Buna karşılık hem nüfusumuzun hem araç sayılarımızın artış gösterdiği ilçemizde bizler de ortaya çıkan ihtiyaçlara çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu otopark uygulaması da öyle oldu. Namazgah Temapark ve Kültür Merkezi’mizin yanındaki alanda Fen İşleri Müdürlüğü’müze bağlı ekiplerimizin yaptığı çalışmalar neticesinde 94 araçlık otoparkı, çalışmalarını tamamlanarak vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. Bu otopark vatandaşlarımızın gelip gönül rahatlığıyla araçlarını bırakabileceği ücretsiz alandır. Burada çalışması tamamlanarak hizmete giren yeni otoparkımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.” dedi.

Kandıra Belediyesi Erol Ölmez Namazgah Kültür Merkezi
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber