Köksal Gümüş'ten Fatma Kaplan Hürriyet'e: Çok korktuk

Kocaeli Şehir Hastanesinin evsel atıkları 1 haftadır toplanmadığı haberinin ardından İZAYDAŞ'tan açıklama gelmişti. Açıklamaların ardından AK Parti AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Köksal Gümüş, İzaydaş’ın açıklamasıyla ilgili konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e mesaj gönderdi.

Yaklaşık 1 haftadan bu yana Kocaeli Şehir Hastanesindeki çöplerin toplanmadığı ve adeta çöp dağlarının oluştuğuna ilişkin haberimizin ardından İzmit Belediyesinden konuyla ilgili bir açıklama gelmişti. Belediyeden gönderilen açıklamada, çöplerin içine tıbbi atıkların karıştığı ve bu atıkların ise İZAYDAŞ’ın sorumluluğu olduğu ifade edilmişti. Belediyenin açıklamasının ardından İZAYDAŞ’tan da konuyla ilgili bir açıklama geldi. Açıklamaların ardından AK Parti AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Köksal Gümüş, İzaydaş’ın açıklamasıyla ilgili konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e mesaj gönderdi.

"NE ZAMAN İŞ DESEK AYNI REAKSİYONU ALIYORUZ"

Gümüş’ün açıklaması şöyle: “İzmit Belediyesi’ne işini hatırlatınca Belediye Başkanı Fatma Hanım çok kızmış, çok sinirlenmiş yine. Öyle ki, bol ünlemli bir cümleyle “Sizinle özel ilgileneceğim İzaydaş!!!” diye tehdit savurmuş. Nedense kendisine ne zaman iş desek, aynı reaksiyonu alıyoruz. Sosyal medyadan kafasını kaldırıp, çalışmak işine gelmiyor.

"ÇOK KORKTUK FATMA HANIM"

Yapması gereken sadece konteynerin rengine bakıp, çöpü kimin alması gerektiğini tespit etmekti, bunu da becerememiş. Eşe-dosta doğrudan teminle iş veren siz, çalışmayan siz, malını koruyamayan siz, daha kimsenin izleyemediği filme milyonları gömen siz ama tehdidi yiyen biz.

Ne diyelim, çok korktuk Fatma Hanım!”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber