Körfez'deki o esnaftan örnek davranış; "Çok güzel bir karar, kendisini tebrik ediyorum"

Körfez’deki 5s Oto Hızlı Hasar Onarım Ve Mekanik Bakim Servisi’nin yönetim kurulu başkanı Abdulmuttalip Akdemir yıl başında müşterisine kitap hediye edecek.

Körfez Fatih Mahallesi’nde oto-bakım üzerine hizmet veren 5s Oto Hızlı Hasar Onarım Ve Mekanik Bakim Servisi’nin yönetim kurulu başkanı Abdulmuttalip Akdemir, müşterine kitap hediye edecek.

"HAZIRLANAN ESER ÇOK DEĞERLİ"

Her yıl yılbaşında müşterilerine çeşitli hediyeler veren iş yeri sahibi Abdulmuttalip Akdemir, bu yıl yılbaşında Gazeteci-Yazar Mustafa Eranıl tarafından hazırlanan, 416 sayfadan oluşan ve içinde 81 Körfezli şairin yer aldığı ‘Körfez Şairler Antolojisi’ isimli kitabını hediye edeceğini söyledi. Genç girişimci Abdulmuttalip Akdemir, ‘Hazırlanan eser çok güzel ve çok değerli. Tarihe not düşecek nitelikte ve üstelik de Körfezli şairlerine ait bir kitap. Bu nedenle bu yıl yılbaşı promosyonu olarak bu kitabı dağıtma kararı aldım. Müşterilerimiz, iş yerimizden bu kitabı alabilirler” dedi.

"ÇOK GÜZEL BİR KARAR"

Kitabın yazarı Mustafa Eranıl ise, iş adamı Eranıl’ın böyle bir karar almasından son derece mutlu olduğunu belirterek ‘Çok güzel bir karar. Kendisini tebrik ediyorum. Güzel bir örnek olduğunu düşünüyorum’ diye konuştu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber