KOTO Başkanı Necmi Bulut’dan terör açıklaması: Sinek gibi ezilmeye mahkumlar!

Kocaeli Ticaret Odası Ekim ayı meclisi Başkan Necmi Bulut’un yönetiminde gerçekleştirildi. Başkanlık yaptığı toplantıda konuşan Bulut TUSAŞ’a yapılan saldırıyı şu sözlerle kınadı, “Terör örgütleri sinek gibi yok olmaya mahkumdur.”

Kocaeli Ticaret Odası Ekim ayı meclisi toplantısı Başkan Necmi Bulut’un yönetiminde gerçekleştirildi.

“YOK OLMAYA MAHKUMLAR”

Başkanlık ettiği toplantıda konuşan KOTO Başkanı Necmi Bulut konuşmasına TUSAŞ’a yapılan terör saldırısı ile başladı. Bulut: “Türk Havacılık ve Uzay Sanayiine yapılan terör saldırısını lanetliyorum. Terör örgütleri sinek gibi yok olmaya mahkumdur. Şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Vatan savunmasında şehit olan kahraman asker ve polislerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Cumhuriyetimizin 101. yılı İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyorum.” diyerek herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik etti.

EKONOMİK VERİLERİ YORUMLADI

İhracat, işsizlik ve konut rakamlarını değerlendiren Bulut, “Ticaret Bakanlığı’nın, firmaların üretim yerleri esas alınarak hesaplanan ihracat istatistiklerinin eylül verilerine baktığımızda; İstanbul 4,7 milyar dolar ile ilk sırada yer alırken Kocaeli 2,9 milyar dolar ile ikinci sırada yer almıştır. Kocaeli’yi İzmir, Bursa ve Tekirdağ takip etmektedir. Eylül ayında TÜFE aylık yüzde 2,97, yıllık yüzde 49,38 arttı. Ağustos verilerine göre işsizlik oranı yüzde 8,5 oldu. Ağustos’taki pozitif veri tek ayla sınırlı kaldı ve Eylül’de otomotiv satışlarında yüzde 9’luk azalma yaşandı. Türkiye genelinde konut satışları Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 37 oranında artarak 140 bin 919 oldu. İpotekli konut satışları Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 87 oranında artarak 15 bin 825 oldu.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

HER YER BAYRAKLARLA DONATILDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Türk bayrakları ile donatılan meclis salonunda üyeler, toplantı sonunda hep birlikte bayrakları dalgalandırdı.

Kocaeli Ticaret Odası 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Necmi Bulut
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber