KOÜ personelinin gözü kulağı bu ihalede

KOÜ bünyesinde çalışan 5 bin 635 çalışan için 18 Ekim Çarşamba günü maaş promosyon ihalesi yapılacak. Adeta yılan hikayesine dönen ihale süreci nedeniyle personeller promosyon ücretinin yüksek olmasını bekliyor.

Kocaeli Üniversitesinin 5 bin 635 personeli ilgilendiren promosyon ihalesi, ilk olarak 26 Ekim 2022’de gerçekleştirilmişti. Yapılan ihalede en yüksek teklifi 18 bin lira ile İş Bankası vermişti. İhale düşük teklifler nedeniyle iptal edilmişti. Bu ihalenin ardından KOÜ yeniden promosyon ihalesine çıkmış, o ihaleden de sonuç alınamamıştı. Eski promosyon ihalesinin iptal edildiği ve ardından iki kez yapılan ihalelerden sonuç alamayan KOÜ’ye yetkili sendika Eğitim Bir-Sen’den tepkiler gelmişti.

BİR TÜRLÜ SONUÇ ÇIKMADI…

Kocaeli Üniversitesi 18 Ekim Çarşamba günü yeniden personel maaş ve promosyon ihalesine çıkmaya hazırlanıyor. İhale, saat 11.00’de Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi Karadeniz Salonu’nda yapılacak. İhaleyi kazanan banka KOÜ’de çalışan personelin 3 yıl boyunla maaşlarını ödeyecek ve çalışanlara promosyon ücreti ödeyecek. Adete yılan hikayesine dönen promosyon sürecinde bir türlü sonuç çıkmaması nedeniyle personeller promosyon ücretinin yüksek olmasını bekliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber