KOÜ’de çok garip olay! Bir haftalık dekan görevden mi alınıyor?

Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ne geçtiğimiz hafta ataması yapılan Prof. Dr. Esra Güzeldemir Akçakanat’ın görevi rektör uhdesine alındı. Böylece dekanlık görevini KOÜ Rektörü Nuh Zafer Cantürk yürütecek.

Kocaeli Üniversitesinde flaş bir gelişme yaşandı. KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün onayıyla 2 Ekim Pazartesi günü Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı olarak Prof. Dr. Esra Güzeldemir Akçakanat atanmıştı. Ancak Akçakanat’ın görevi atamasının yapılmasından bir hafta sonra rektör uhdesine alındı. KOÜ Rektörü Nuh Zafer Cantürk aynı zamanda Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı görevini yapacak. Esra Güzeldemir Akçakanat’ın görevinin neden rektör uhdesine alındığı ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

ESRA GÜZELDEMİR AKÇAKANAT KİMDİR?

Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin dekanlığına atanan Esra Güzeldemir Akçakanat 1975 yılında İstanbul’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini okuyan Akçakanat, 13 yıldır Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde görev yapıyor. En son Periodontoloji Anabilim Dalı Başkanlığı görevini yürüten Akçakanat, evli ve 1 çocuk annesi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber