Kulüp başkanı borcu açıkladı, yumruklar havada uçuştu

Hem sportif hem de maddi anlamda zor günler geçiren Trendyol 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un kongresinde gergin anlar yaşandı.

Trendyol 1. Lig'de sportif ve maddi anlamda kötü günler geçiren Yeni Malatyaspor'da yapılan kongrede aday olmayan mevcut başkan Adil Gevrek, kulübün borcu açıklanınca ortalık karıştı.

ADİL GEVREK'E KÜRSÜDE TEPKİ

Geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığı için yapılmayan kongre için adaylar ve delegeler bugünBattalgazi Belediyesi Kongre Salonu'nda toplandı. Mevcut başkan Adil Gevrek'in aday olmadığı kongrede; Ahmet Özköse, Ümit Bayram ve Şahin Altınok başkan adayı oldu. Adil Gevrek, kulübün borcu ile ilgili konuştuğu sırada bazı delegeler tepki gösterdi.

BORÇ AÇIKLANINCA YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

Yeni Malatyaspor'un mevcut borcunun 744 milyon TL olduğu açıklanınca ortalık karıştı. O sırada ayağa kalkan bir delege Adil Gevrek'e tepki gösterdi. Kürsüdeki konuşmasını kesen Gevrek, 'Ben seni susturmasını bilirim. Kes lan sesini! Kes lan sesini!' diyerek karşılık verince salon bir anda savaş alanına döndü. Bunun üzerine bazı delegeler arasında sözlü tartışma yaşandı. Kısa sürede büyüyen tartışma yumruklu kavgaya dönüştü. Kavga, polis ekiplerinin müdahalesi ile sonlandırıldı.

Yeni Malatyaspor Trendyol 1. Lig Borç
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber