Kulüp başkanının oğlu kazada hayatını kaybetti

İzmit D-100 Karayolu Seka tüneli çıkışında meydana gelen zincirleme trafik kazasında yaşamını yitiren Selanikspor Kulübü Başkanı İsmet Tuğral’ın 32 yaşındaki oğlu Muhammet Tuğral’ın cenazesi bugün son yolculuğuna uğurlanacak.

Alınan bilgiye göre İzmit D-100 Karayolu Ankara yönünde seyir halinde olan Muhammet Tuğral (32) idaresindeki 61 NK 518 plakalı otomobil, Seka tünel çıkışında bir kamyonetten yola dökülen molozları temizlemek için bölgeye gönderilen kamyonet ve minibüse çarptı. Meydana gelen zincirleme kazaya bir otomobil ve başka bir minibüs de karıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada 61 NK 518 plakalı otomobildeki 3 kişi ile belediyeye ait kamyonetteki 2 personel yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan 5 kişiyi ambulansa hastaneye kaldırdı. 61 NK 518 plakalı otomobilde sıkışan sürücü Muhammet Tuğral, itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Tuğral’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Muhammet Tuğral’ın kullandığı otomobil kaza sebebiyle hurdaya dönerken polis ekiplerinin yapıtğğı inceleme işlemlerinin ardından Tuğral’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Aynı araçta yaralanan Enes Akkuş ve Abdullah Turca tedavilerinin ardından taburcu edildi. Kazada yaralanan Barış Burcu’nun bugün evleneceği, dün akşam ise kına gecesinin ardından kaza geçirdikleri öğrenildi. Kaza nedeniyle ulaşıma kapatılan karayolunun Ankara istikameti, araçların kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

3 ÇOCUK BABASIYDI

İzmit Serdar Mahallesi Nurettin Paşa Caddesinde ikamet eden amatör futbol camiamızın yakından tanıdığı Selanikspor Kulübü Başkanı İsmet Tuğral’ın oğlu Muhammet Tuğral’ın cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Derince Eğitim Araştırma Hastanesinde ameliyathane personeli olarak çalıştığı öğrenilen evli ve 3 çocuk babası Muhammet Tuğral’ın cenazesi bugün İzmit Serdar Köşem Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığında toprağa verilecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber