Kuruçeşmeli gençler İzmit Müftüsü Mehmet Reşat Şavlı ile buluştu

Kuruçeşme Kocatepe Şeyh Edebali Camii'nde gençlere sohbet etkinliği düzenlendi.

İzmit Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı, Kuruçeşme Kocatepe Şeyh Edebali Camii'nde gençlerle buluştu. Camii imamı Hamit Acar ve cemaatin organize ettiği etkinlikte, cami altında bulunan Kitap Okuma Salonu'nda yapılan şark odasında, her hafta perşembe akşam namazı ile yatsı namazı arasında gençlerle sohbet gerçekleştiriliyor.

ÖZEL İKRAMLAR..

Sohbet sonrasında cami cemaati tarafından hazırlanan çiğköfte ve çay ikramı ile gençlerin camiye katılımı teşvik ediliyor. Ayrıca, hayırseverlerin katkılarıyla alınan iki adet televizyon ve PlayStation ile gençlere hoş vakit geçirecekleri bir ortam sağlandı.

HAFTALIK PİKNİK PROGRAMLARI DÜZENLENİYOR

Kocatepe Şeyh Edebali Camii'nde Gençlerin sosyalleşmesi için haftanın bir günü halısaha maçı düzenleniyor. Ayda bir kez yapılan piknik programları ile de gençlerin kaynaşması için fayda sağlandı.

KAHVALTILAR GELENEKSELLEŞTİ

Cami imamı ve cemaatinin öncülüğünde her hafta cumartesi sabah namazı sonrasında yapılan kahvaltı programı gelenekselleşti. Çay, simit ve peynir eşliğinde gerçekleştirilen kahvaltılarda cami cemaati ve gençler bir araya geliyor. Ayrıca her pazartesi günü saat 11:00-13:00 arasında caminin kadın cemaati, Müftülükten gelen bir hoca hanım eşliğinde sohbet programı yapılmakta.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber