Mahmut Civelek’e Ankara’dan telefon

Bugün siyasi kulislerin en çok konuşulan konularından biri. AK Parti İl eski Başkanı Mahmut Civelek, Genel Merkeze çağrıldı…

AK Parti İl eski Başkanı Mahmut Civelek’le ilgili bugün önemli bir gelişme yaşandı. Bir süredir yaptığı kentte yaptığı nokta ziyaret ve buluşmalarla adından söz ettiren eski il başkanı Mahmut Civelek, bugün AK Parti Genel Merkezinden gelen telefonun ardından Ankara’ya çağrıldı.

TALUS’LA DA GÖRÜŞMÜŞTÜ

Öğlen saatlerinde Ankara’ya varan Mahmut Civelek’in bir süredir ismi, olası İzmit Belediye Başkan Adayı olarak da zikrediliyordu. Civelek’in bundan yaklaşık 2-3 gün önce AK Parti İl Başkanı Şahin Talus ile yaptığı görüşmenin ardından Ankara’ya davet edilmesi, siyasi kulisleri hareketlendirdi.

İZMİT Mİ?

AK Parti İl eski Başkanı Mahmut Civelek’in Ankara yolculuğuyla ilgili ortada iki iddia var. Bunlardan ilki, Civelek’in İzmit Belediye Başkan Adaylığıyla ilgili. Bir süredir ismi İzmit için zikredilen aktörlerden biri olan Mahmut Civelek’le Ankara’da bu konuyla ilgili bir görüşme yapıldığı iddia ediliyor.

İL BAŞKANLIĞI KULİSİ

Bir diğer kulis bilgisi ise, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus da bilindiği üzere İzmit adaylığı için adı zikredilen isimlerden biri. Talus’un olası İzmit Belediye Başkan adaylığında, Mahmut Civelek’in il başkanlığı koltuğuna oturabileceği iddiaları da siyasi kulislerde konuşuluyor. Söz konusu iddiaların gerçekliği ilerleyen günlerde ortaya çıkacak…

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber