MASİAD resmen kuruldu... Bu dernek ilimizde fark yaratacak

Kurucu başkanlığını ilimizin tanınan iş insanlarından Cezmi Çiçek’in yaptığı Kocaeli Malatyalı Sanayici ve İş İnsanları Derneği resmen kuruldu.

İlimizdeki pek çok yatırımın sahibi olan iş insanı Cezmi Çiçek'in kuruculuğunu yaptığı Kocaeli Malatyalı Sanayici ve İş İnsanları Derneği valilik onayı ile resmen faaliyete başladı. Kısa adı MASİAD olan derneğin kurucular kurulunda ilimizin güçlü isimleri bulunuyor. MASİAD’ın ilimizde fark yaratması bekleniyor.

YÖNETİMDE KİMLER YOK Kİ

Cezmi Çiçek’in kuruculuğunu yaptığı derneğin yönetiminde dünyanın en büyük otomotiv fabrikalarının üretim hatlarındaki robotik otomasyon sistemlerinin üretici ve kurucusu Robo Otomasyon mühendislik şirketinin sahibi Haluk Özcan, ülkemizde ve yurtdışında sektörün en büyük kablo yalıtım maddeleri üreticisi CableMar kablo firmasının sahibi Tulgay Ceylan, mobilya sektörünün lider firmalarına yan sanayi parçaları üreten İlsa Mobilya Mekanizmaları firmasının sahibi İlhan Mavuk, Kocaeli Kaya Şirketler Grubunun Satış Direktörü Kıvanç Daylan, bilişim ve hizmet sektörünün öncülerinden Getir Gebze ve Vodafone Bayilerinin sahibi Ercan Yılmaz, şehrimizin en büyük eğitim kurumlarından Pelikan Koleji kurucusu Gülay Körükmez, yine eğitim sektörünün devlerinden DNB Grup kurucusu ve aynı zamanda Körfez Malatyalılar Derneği Başkanı Memet Kaya, iş güvenliğinin duayen ismi FSL Grup kurucusu ve Cumhurbaşkanı eski danışmanlarından Latif İşçen, çevre, lojistik ve laboratuvar sektörünün öncüsü İDOGROUP şirketlerinin kurucusu ve Kocaeli Malatyalılar Derneği Başkanı İlkin Doydum, Sağlık Sektörünün tanınmış doktorlarından Ovam Şirketler Grubu sahibi ve Gebze Malatyalılar Derneği eski başkanı Dr. Hasan Kalkan, birçok ünlü Mobilya markasının satış showroomu sahibi Aydın Yılmaz bulunuyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber