Mehmet Erbil’in sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şok açıklama! Cinsel hayatını anlattı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan, aşk hayatıyla ilgili cesur açıklamalarda bulundu. Erbil ile ilişkilerine ikinci bir şans vererek barışan Ceylan, açık sözlülüğüyle dikkat çekti ve birçok kişiyi şaşırttı.

Geçtiğimiz haftalarda 67 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş genç sevgilisi Gülseren Ceylan ile imam nikahı yaptığını duyurmuştu ve bu açıklama, özel hayatlarıyla dikkat çekmelerine neden oldu. Ünlü çift, kısa bir süre sonra tekrar ayrıldılar. Ceylan, sosyal medya üzerinden ayrılıklarının gerekçesini açıklayarak, "Mehmet Ali ile yollarımızı ayırdık. Ayrılığın nedenine dair yanlış ve uydurma haberler yapmamanızı, bize saygı göstermenizi umarım. Anlaşamadığımız noktalar yüzünden daha fazla zarar vermeden ayrılmaya karar verdik," şeklinde duyurdu. Ancak, ayrılığa fazla dayanamadıkları için yeniden barıştılar.

İLİŞKİSİNİ NEDEN SÜRDÜRDÜĞÜNÜ AÇIKLADI

Günler sonra canlı yayına katılan çift, açıklamalarıyla tekrar dikkat çekti. Yayın sırasında Gülseren Ceylan, Mehmet Ali Erbil ile ilişkisini neden sürdürdüğünü açıkladı. Ceylan, "Mahalledeki 65 yaşındaki bir adamla görüşmeyecek durumdayım. Mehmet Ali'nin güçlü, ünlü, maddi olarak durumunun iyi ve komik olması gibi kriterleri tamamen karşılıyor. Bu özelliklerin her biri ilişkimizin güzelliğine katkıda bulunuyor. Sizlerin hayatta kriterleriniz yok mu?" şeklindeki sözleriyle herkesi şaşırttı

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber