MHP Kocaeli'de şok istifa! Sosyal medya hesabından duyurdu

MHP'nin eski yöneticilerinden, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanı Güvenç Gürsoy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile partisinden istifa ettiğini açıkladı.

MHP'nin eski yöneticilerinden, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanı Güvenç Gürsoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile partisinden istifa ettiğini açıkladı. Devlet Bahçeli'ye bağlılığının her zaman devam edeceğini ifade eden Gürsoy, "ülkücü ülkücünün kardeşidir" ifadelerini kullandı. Gürsoy'un paylaşımının tamamı şu şekilde;

"ÜLKÜCÜ ÜLKÜCÜNÜN KARDEŞİDİR"

"Milliyetçi hareket partisinden an itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım liderim Devlet Bahçeli yi anlayan ve dinleyen ve devlet ve vatan ve bayrak sevgisini kendime miras edinmiş ve bu mirası çocuklarıma bırakacagımı beni tanıyanlar ve ailem çok iyi bilmektedir bu sürecte devlet Bahçeli ye baglılığım her zaman devam edecektir ülküçü ülküçünün kardeşidir bir ülküçü kolay yetişmiyor diyen liderim devlet Bahçeli yi anlamayan vefayı bilmeyen hiç bir insanla yol ne karada ne havada nede ölümüne yürümeyecegim daldan dala gezenler okyanusu geçti herkez gider biz kalırız benden yana helali hoş olsun helalleşmediklerimlede öbür dünyada helalleşiçez vefasız insanlar kuşatmıs dört bir yanımızı?"

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber