Müge Anlı bugün var mı, sezon finali yaptı mı? 18-19 Haziran Salı - Çarşamba günü bayramda Müge Anlı ile Tatlı Sert var mı, yok mu?

Programlar bir bir sezon finali yaparken, ekranların sevilen programı Müge Anlı'nın bayramda ekranlara gelip gelmeyeceği izleyiciler tarafından sorgulanıyor. Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün Atv’de izleyici karşısına çıkıyor. Müge Anlı sezon finali mi yaptı?

Müge Anlı’nın sunumuyla ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2008 yılında bu yana büyük bir heyecanla takip ediliyor. Hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert yaz döneminde ise sezon finali yapıyor. Bayram haftasının araya girmesiyle ile ise Müge Anlı’nın olup olmadığı merak ediliyor. Peki, 2024 Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon finali yaptı mı?

BAYRAMDA MÜGE ANLI İLE TATLI SERT VAR MI?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı Kurban Bayramı günleri boyunca yayınlanmayacak. Yani bugün Müge Anlı ekranlara gelmeyecek. Kurban Bayramı 17-18-19 Haziran tarihlerine kadar devam edecek ve program da bugünlerde yayında olmayacak. Müge Anlı 20 Haziran Perşembe günü yeniden ekranlarda olacak.

MÜGE ANLI SEZON FİNALİ YAPTI MI?

Müge Anlı, 13 Haziran 2024 tarihindeki yayında programın bitmesine 15 gün kaldığını belirtmişti. Programının sezon tarihi net olarak açıklanmasa da 2023 yılında Müge Anlı 23 Haziran'da sezonu tamamlamış ve yeni sezona da 4 Eylül'de başlamıştı. Bu doğrultuda Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 21-28 Haziran tarihleri arasında sezon final yapacağı düşünülüyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber