Muhtar İbrahim Efe kararını verdi: Hakkınızı helal edin!

Tavşantepe’nin 10 yıllık muhtarı İbrahim Efe, yaklaşan yerel seçimler öncesinde kararını verdi. Nokta Gazetesine açıklama yapan Efe, geleceğiyle ilgili konuştu

İzmit Tavşantepe Mahalle Muhtarı İbrahim Efe kararını verdi. 2014 yılından bu yana Tavşantepe Mahallesinde muhtar olarak hizmet veren, son genel seçimlerde AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Listesinin 14’üncü sırasında yer alan İbrahim Efe, muhtar aday olmayacak. Efe, önümüzdeki günlerde AK Parti’den İzmit Belediye Meclis üyesi aday adaylık başvurusunu yapacak. Öte yandan Muhtar Efe, 10 yıl boyunca Tavşantepe Mahallesi sakinleriyle çok güzel günler geçirdiklerini ifade ederek, tüm mahalle sakinlerinden helallik istedi.

ALLAH NASİP ETTİ

Konuyla ilgili Nokta Gazetesine açıklama yapan İbrahim Efe, “2014 yılında vatandaşımızın bize göstermiş olduğu ilgi ve alakayla yüzde 83-84 gibi bir oyla muhtar olduk. Allah bize layıkıyla görev yapmayı nasip etti. Tüm kurum ve kuruluşlarımızın desteği de çok büyük. 2019’da hiçbir rekabet olmadan muhtar olma şansını yakaladık. 2019’dan 2024 yılına kadar da görevi layıkıyla sürdüreceğiz.

MUHTAR ADAYI OLMAYACAK

Allah bize bu süreç içinde vekil olma arzumuz vardı. Bu kentin evladı olarak kente hizmet etmek istiyorduk. Nasip farklı oldu. Listede farklı bir yerde olduk. Canla başla yine de çalıştık. Muhtarlığımıza dönünce farklı görevler alabilme anlamında durumumuzu ortaya koyalım istedik. Bu inanç ve düşünceyle muhtar olmama kararını aldık.

MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI OLACAK

Önümüzdeki günlerde AK Parti’den İzmit Belediye Meclis üyesi aday adaylık başvurumuzu yapacağız. Kentimizle ilgili daha genele yayılan bir hizmet etme arzumuz var. Mahallemiz Tavşantepe’de de adaylarımız var. Onlar çıkacaklar, yarışırlar. İnşallah mahallemiz adına da hayırlı olur.

HELALLİK İSTEDİ

Tavşantepe Mahalle Muhtarlığı benim için çok özel bir görevdi. 10 yılda çok şey yaşadık. Çok mutlu günlerimiz de oldu, zor günlerimiz de oldu. Mahalleli kardeşlerimizle bir bütün olduk, birbirimizi yalnız bırakmadık. Bu sebeple muhtar adayı olmama kararını almak benim için kolay değildi. Tarifi olmayan yıllar geçirdik hep birlikte. Yine mahalle halkımızla birlikte iç içe olmaya devam edeceğiz. 10 yıl uzun bir süre. İstemeden kırdığımız, birlikte görev yaptığımız tüm mahalleli kardeşlerimizden ben haklarını helal etmelerini istiyorum. Allah hepsinden razı olsun” açıklamasında bulundu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber