Murat Batmaz ve Berat Alpaslan birlikte ticarete atıldı

Kentin tanınan simalarından Murat Batmaz ile AK Parti İzmit Belediye Meclis üyesiyken ölümüyle kenti yasa boğan Ersin Alpaslan’ın oğlu Berat Alpaslan ticarete atıldı

Son yerel seçimlerde AK Parti Kandıra Belediye Başkan aday adayı olan, ancak geçtiğimiz ay partide yaşanan bazı gelişmeler nedeniyle istifa ettiğini duyuran Murat Batmaz, yılbaşında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra Terminal Müdürlüğü görevinden ayrılarak emekli olmuştu.

TİCARETE ATILDILAR

Uzun yıllardan bu yana kent siyasetinin içinde olan, AK Parti’nin kurucu ilçe yöneticilerinden Murat Batmaz, emekliliğin ardından ticarete atılmaya karar verdi. Batmaz, aynı zamanda eniştesi olan rahmetli Ersin Alpaslan’ın küçük oğlu Berat Alpaslan ile birlikte ticarete atıldı.

İZMİT YENİŞEHİR’DE

Murat Batmaz ve Berat Alpaslan, İzmit Yenişehir Mahallesi Menderes Caddesi No 104 üzerinde dükkanlarını açtı. Sigorta Vadisi ismiyle sigortacılık alanında faaliyet gösterecek Batmaz ve Alpaslan’ın tek işi de bu olmayacak.

TÜM DOSTLARINI BEKLİYORLAR

Batmaz ve Alpaslan, aynı zamanda Kasır Life isimli kurdukları firmada gayrimenkul danışmanlığı yapacak. Kasır ismi ile rahmetli Ersin Alpaslan’ın da markasını yaşatan Batmaz ve Alpaslan, tüm dostlarını yeni dükkanlarında çay içmeye bekliyor…

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber