Narin Güran soruşturmasında gelişmeler son hız devam ediyor! Baran Güran’ın paylaşımı dikkat çekti

Türkiye’nin uzun süre yas tuttuğu Narin Güran soruşturmasında dikkat çeken bir ayrıntı gün yüzüne çıktı. Ağabey Baran Güran’ın, Narin kaybolmadan 3 gün önceki paylaşımında yazdığı not merak uyandırdı.

Diyarbakır Tavşantepe’de 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cesedi, 19 gün sonra köy yakınındaki Eğertutmaz Deresi'nde çuval içinde bulunmuştu. Narin’in cesedi, henüz tutuklanmamış olan ağabeyi Baran Güran’a teslim edildi. Baran Güran ile ilgili ortaya çıkan çarpıcı detay, sosyal medyayı aktif şekilde kullandığı yönündeki bilgiydi. Narin kaybolmadan sadece 3 gün önce TikTok üzerinden paylaştığı bir videoda, arabada giderken yazdığı not kafalarda soru işareti bıraktı.

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Ağabey Baran Güran’ın, videoda "İçimde bir his var, sanki son günlerimmiş gibi" yazması sosyal medya kullanıcıları arasında büyük bir dikkat çekti. Bu paylaşım, ağabeyin sanki 3 gün öncesinden yaşanacak olayların habercisi olduğu yönünde yorumlar yapılmasına neden oldu. Ayrıca, video paylaşımında kullandığı şarkı da dikkatleri üzerine çekti; Ferhat Tunç'un "Söyle Nerdesin" parçası eşliğinde paylaşıldığı görüldü.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber