Ne olacak bu havalar? Sıcaklıklar tekrar yükseliyor!

Türkiye'de ve Kocaeli'de soğuk geçen hafta yerini güneşe bırakıyor, sıcaklıklar tekrar yükseliyor. Cuma günü termometrelerin 21 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin raporunu yayınladı. Kocaeli'de Pazartesi'den itibaren sıcaklıklar tekrar mevsim normallerinin üzerine çıkıyor, Cuma günü termometrenin 21 dereceyi görmesi tahmin ediliyor.

13 DERECE SICAKLIK FARKI OLACAK

Yeni haftanın ilk gününde sıcaklık farkı 13 derece olacak. Kocaeli'de gündüz sıcaklık seviyesi 13 derece beklenirken, gece saatlerinde 0 derece olması tahmin edilmesinin yanı sıra Pazartesi parçalı bulutlu bir hava olabilir. Salı günü kuvvetli sağanak yağışın beklenmesine rağmen sıcaklığın 16 derece olması uzmanlar tarafından tahmin edilirken, en düşük sıcaklığın ise 5 derece olması bekleniyor. Çarşamba günü sıcaklık seviyesinin 12 dereceye düşeceği Kocaeli'de parçalı bulutlu bir havanın hakim olması ve en düşük sıcaklığın da 8 derece olması tahmin ediliyor.

CUMA GÜNÜ 21 DERECE

Perşembe günü ise Kocaeli'de termometrelerin en çok 17, en az da 5 dereceyi göstermesi beklenirken, şehirde parçalı bulutlu havanın olacağı tahmin ediliyor. Haftanın son iş gününde ise sıcaklık 21 dereceyi görecek ancak gök gürültülü ve sağanak yağışlı bir havanın olması bekleniyor. Cuma günün en düşük sıcaklığının ise 10 derece olması tahmin ediliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber