Nevzat Doğan aday adayı olacak mı?

İzmit Belediyesi eski Başkanı ve aynı zamanda kentin eski milletvekili Dr. Nevzat Doğan’ın ismi son günlerde siyasi kulislerde bir hayli dolaşıyor. Peki aday adayı olacak mı?

İzmit Belediyesi eski Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 10 yıl boyunca belediye başkanlığı yapmış ve 2019 yerel seçimleri öncesinde partisinden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı olmuştu. Aynı zamanda Kocaeli’nin eski milletvekillerinden biri olan Nevzat Doğan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Tahir Büyükakın’ın gösterilmesinin ardından, görev süresi dolduktan sonra siyaseten kenara çekilmişti.

KONUŞULUYORDU

Uzun bir süredir siyaset sahnesinde gözükmeyen Nevzat Doğan’ın ismi son günlerde konuşulmaya başlandı. Kendisiyle ilgili, “İzmit Belediyesine aday olacak” ve “Büyükşehir Belediyesine aday gösterilecek” söylentileri dolaşan Nevzat Doğan’ın, Ankara’da adaylık noktasında temaslar kurduğu, yeniden siyaset sahnesine dönmek için mesai harcadığı konuşuluyordu.

BAŞVURU YAPMASI BEKLENMİYOR

Fakat adı hem Büyükşehir hem de İzmit için geçirilen Nevzat Doğan’ın, Ankara’da mekik dokuduğu iddialarıyla ilgili tam tersi bir bilgi var. Çünkü Doğan’ın, son 1 yıl içinde Ankara’ya dahi gitmediği öğrenildi. Üniversite okuyan, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünde üçüncü sınıf öğrencisi olan Nevzat Doğan’ın, şu aşamada herhangi bir aday adaylık başvurusu yapmayacağı ifade ediliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber