Numan Tonka: Hedeflerimden biri belediye başkanlığı

AK Parti Başiskele Belediye Meclis üyesi Numan Tonka, başkan aday adaylığı konusuyla ilgili açıklama yaptı

İsmi AK Parti Başiskele Belediye Başkan Aday Adaylığı için geçen Başiskele Belediyesi Meclis üyesi Numan Tonka, aday adaylık başvurusu yapmadı. Konuyla ilgili bir basın açıklaması yayınlayan Numan Tonka, siyasi hedeflerinden birinin belediye başkanlığı olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

FARKLI KADEMELERDE

“Kıymetli dostlarım; Bugüne kadar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Başiskele Belediyesi meclis üyelikleri olmak üzere, teşkilatımızın farklı kademelerinde vazife ifa etmiş bir kardeşinizim. Malum olduğu üzere 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi Ak Partimiz adına Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurularının yapıldığı bir dönem içerisindeyiz. Öncelikle bu süreç içerisinde Belediye Başkanı Aday Adayı olmam hususunda bendenizi teşvik eden, telkinde bulunan dostlarıma hürmetlerimi arz ediyorum.

HEDEFLERİMDEN BİR TANESİ

Dürüst olmak gerekirse mevcut siyasi birikimimle, Belediye Başkanı olarak insanımızın hizmetinde bulunabilmek, herkes gibi benim de ziyadesiyle memnun olacağım siyasi hedeflerimden bir tanesidir.

Lakin bendeniz bu dönem Belediye Başkanlığı yarışı için Aday Adayı olmak niyeti içerisinde değilim.

KARARIMI AÇMAM GEREKİRSE…

Kararımı bir miktar daha açmam icap ederse: Beş yıla yaklaşan bir süredir kıymetli kardeşim Başiskele Belediye Balkanımız M. Yasin Özlü beyefendi ile birlikte çalışma fırsatımız oldu. Bu süreç içerisinde, kendisinin performansı göz önünde bulundurulduğunda iyisiyle kötüsüyle geçer bir not alabileceği kanaatindeyim. Buna ilaveten yaşının genç oluşu ve ikinci bir dönem için daha Belediye Başkanlığı yapmak istiyor olması şeklinde izah edebilirim.

HAK RIZASI VE MİLLETİN DUASI

Dolayısıyla bizlerin Siyaseti bir amaç olarak değil, Hakkın rızasını ve milletimizin duasını alabilmek gayesiyle yapma gayretinde oluşumuz şerh olarak düşülebilir.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada şahsımıza tevdi edilen/edilecek vazife her ne olursa, en iyisini yapabilme gayreti içerisinde olacağımı bu vesileyle ifade etmek isterim.

Yüce Allah’ın cümlemiz hakkında en hayırlısını nasip etmesini niyaz ederim…”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber