Öğrencilerin en sevdiği fuar

Kocaeli Kitap Fuarı bu yıl da öğrencilerle dolup taşıyor. Öğrenciler sevdikleri yazarların kitaplarını alırken söyleşileri de ilgiyle takip ediyor.

Kocaeli’de orta, lise ve üniversite çağındaki tüm öğrencilerle çevre illerde okuyan gençler, bir yıl boyunca Kitap Fuarının başlamasını bekliyor. Hem sevdikleri yazarların kitaplarını almak hem de özellikle LGS ve TYT ile AYT sınavlarında başarı sağlayacak ek kaynaklara ulaşmak isteyen öğrenciler 14. Kocaeli Kitap Fuarının yolunu tutuyor. Öğretmenleriyle birlikte fuara gelen öğrenciler ellerindeki kitap listesiyle yayınevlerini dolaşıyor. Her zaman bir fuardan daha fazlası olan Kocaeli Kitap Fuarı’na gelen öğrenciler 530 yayınevi, sahaflar ve STK’ların stantlarının yanı sıra sevdikleri isimlerin söyleşilerine de katılıyor.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU
Kocaeli Kongre Merkezi ve otoparka kurulan çadır alandaki milyonlarca kitabın kağıttan dünyaların keşfine çıkan öğrenciler, hem fuara ulaşımı sağlayan üst geçitte hem de fuar girişiyle özellikle imza stantlarında uzun kuyruklar oluşturuyor. Öğrencilerin hiç şikâyet etmediği bu en güzel kuyruklar; eğitime, kültüre ve kitapların büyülü dünyasına uzanıyor.

Kocaeli Kongre Merkezi Kitap Fuarı Öğrenciler
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber