Okulların önünde çöp dağları vardı: Çözüm geldi

MHP İzmit İlçe Başkanı İlker Kazan yaptığı açıklamada, okul önlerinde çöp dağları oluştuğunu belirterek toplanılmayan çöpleri eleştirmişti. Tepkilerin ardından çöpler toplandı, konteynerlar kaldırıldı.

Miliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Başkanı İlker Kazan okul önlerindeki çöp konteynerlarının dolu olduğunu belirterek çöplerin toplanmadığını ifade etti. Kazan sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Sürekli uyardık, dinletemedik." demişti.

ELEŞTİRMİŞTİ

“Bizi bilbordlarda sürekli vatandaşımıza şikayet eden başkanımız keşke bizede bilbordları verse biz de bu görüntüleri paylaşsak. Sürekli uyardık kendisini fakat dinletemedik. Şimdi ne arsamız kaldı, ne paramız kaldı. Bir avuç hurda kamyonumuz ile okullarımızın önünde çöp dağları var.”

KALDIRILDI

Tepkiler üzerine çöpler toplandı, İzmit Belediyesine ait çöp konteynerleri okul girişinden alındı. Kazan çöplerin kaldırılmasının ardından "Dün yapmış olduğumuz paylaşımdan sonra her ne kadar geç kalınmış olsa da bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Biz yapılmayanı eleştirmeye, yapılanı ise taktir etmeye devam edeceğiz.Bizim siyaset anlayışımız budur.İzmit halkının menfaatleri için bütün çabamız ve heyacanımızla çalışmaya devam edeceği" dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber