Özeleştiri ile başladı! Hürriyet’e yüklendi

AK Parti İzmit İlçe teşkilatı Danışma Meclisi toplantısında konuşan İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, özeleştiri ile başladığı konuşmasını İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yüklenerek devam ettirdi.

AK Parti Kocaeli teşkilatları yerel seçimler sonrası danışma kurulu toplantılarına yeniden başladı. İlk danışma toplantısı İzmit’te başladı. AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı 68’inci Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısı Kadıköy Düğün Salonunda yapıldı.

GENİŞ KATILIM

İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar’ın ev sahipliğinde yapılan danışma toplantısına AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, Milletvekilleri Sami Çakır, Veysel Tipioğlu, Sadettin Hülagü, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Şahin Talus, İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, Geçmiş dönem KBB Başkanı Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, İlçe Belediye Başkanları, MKYK Yedek Üyeleri Davut Coşkun Şiviloğlu ve Serpil Yılmaz, İl Eski Başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan, Mehmet Ellibeş, AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, İzmit Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Aykut Bozkurt, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş, Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay, eski İzmit İlçe Başkanları Ali Güney ve Hasan Ayaz, KBB Başkan Danışmanı İsmail Yıldırım, İlçe yöneticileri ve partililer katıldı.

“HAYALLERİMİZ ÇOK BAŞKAYDI”

Toplantının açılış konuşmasını ev sahibi İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar gerçekleştirdi. Dokuzlar konuşmasında, “12 Eylül 2023 tarihinde ilçe başkanlığı görevi tarafımıza tebliğ edildiğinde hayallerimiz çok başkaydı. İzmit’i yeniden gerçek belediyeciliğe kavuşturacaktır. Bunun için teşkilatımız ile çok çalıştık. Mahalle mahalle, sokak sokak çalıştık. Bu vesile ile Cumhur İttifakı üyelerine teşekkür ediyorum. Tüm gayret ve isteğimize rağmen sonuç istediğimiz gibi olmadığı için üzgünüz. Ak Parti’nin kitabında millete rağmen siyaset olmamıştır. AK Parti hiçbir zaman millete efendilik yapmamıştır. Sonucu başkalarının üzerine atmamıştır. Milletin sinesi dışında gidilecek yer yoktur.

“ANLATAMADIĞIMIZ YERLER VAR”

Sandıktan çıkan sonucu saygı ile karşıladık. Mesaj için ilk günkü aşkla çalışmaya başladık. Eksik olduğumuz anlatamadığımız yerler var. Bugün unuttuğumuz yerleri gözden geçireceğiz. Görev süresinin tamamının mağdur edebiyatı ile geçirmiş mevcut anlayış önceki seçime göre şahsi oylarını düşürmüştür. Seçimin üzerinden 70 gün geçti. Bu anlayış, hata ve eksiklerini gidermek mazereti olmamasına rağmen çalışmaya niyeti olmadığını göstermekte. Zafer sarhoşluğu ile yarım kalan intikamı alıyor. 3 meclis toplantısı geçirdik. Şehri gerecek konuları getirmekte üstad. Ensar Vakfı’nı kullanmadığı binadan attığını ifade ederek şov yapmıştır. Hiçbir Cemevine toplu iğne vermemesine rağmen meclise cemevlerinin ibadethane statüsü getirmek için madde getirmiştir.

170 MİLYON BORÇLANDIRAMAYA GİTTİ

Şimdi basın düşen bir haber vardı. Çok çabuk ortadan kalktı. 2 dönüm çilek ekmişlerdi. Ona bile sahip çıkamadılar. Geçmiş dönemden milyarlık bir bütçe bıraktık. Vadi’de onlarca daire bıraktık. Akıbetleri ortada değil. Daha ilk mecliste 170 milyon İzmit Belediyesini borçlandırmaya doğru gitmiştir” ifadelerini kullanarak teşkilattan destek istedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber