Saffet Sancaklı ve Tuncay Batı’dan Nokta TV’ye özel açıklamalar!

Nokta TV Genel Yayın Yönetmeni Gülşah Yücel Ay’ın sunumu ile ekranlara gelen Nokta TV Özel Yayını’nın bu haftaki konukları MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı oldu.

Saffet Sancaklı ve Tuncay Batı’dan Nokta TV’ye özel açıklamalar!

Nokta TV Genel Yayın Yönetmeni Gülşah Yücel Ay’ın sunumu ile ekranlara gelen Nokta TV Özel Yayını bu hafta MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı’yı ağırladı. Geçtiğimiz Eylül ayında MHP Kocaeli İl Başkanlığı ve ardından 10 ilçe başkanlığı ile yönetimiinde yaşanan değişikliğin gündeme alındığı programda Sancaklı ve Batı dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“DAHA ÖNCE GÖREV ALMIŞ BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM”

Gerçekleşen program kapsamında MHP Kocaeli’de yaşanan gelişmeleri bayrak değişimi olarak değerlendiren MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “Milliyetçi Hareket Partisi’nde böyle bayrak değişimleri her zaman var. Biz bunu görevden alma şeklinde değil de bayrak değişimi olarak nitelendiriyoruz. Daha önce Kocaeli Milliyetçi Hareket Partisi’nde görev almış bütün arkadaşlara teşekkür ederim” dedi.

“PARTİMİZİN KURUMSAL BİR KİMLİĞİ VAR”

“Yeni bir değişiklik, yeni bir taze kan, Tuncay Batı il başkanı olarak atandı. 10 ilçede değişiklik oldu” diyerek sözlerine devam eden Sancaklı, “Orada da aynı şekilde görev değişikliği dediğimiz bayrak değişikliği oldu. Bayrağı şimdi bu arkadaşlarımız aldı. Partimizin kurumsal bir kimliği var. Herkes kendi görevini yaptığı müddetçe birlikte çalışarak Milliyetçi Hareket Partisi’ni hem halka hizmet noktasında hem de seçimler geldiğinde alabileceği en yüksek oyu almak için her zaman olduğu gibi elimizden geleni yapacağız. Beraberiz, çalışıyoruz. Kocaeli halkından da destek bekliyoruz” diye konuştu.

“KOCAELİSPOR, KOCAELİ’NİN EN BÜYÜK MARKASI”

Kocaelispor’a yönelik mesajlar da veren Sancaklı, “Ben Kocaelispor ile beraber büyüdüm. Buraya geldiğimde Kocaelispor ikinci ligdeydi. Kocaelispor ile biz beraber büyüdük. Benim için de ayrı bir önemi var. Zaten Kocaeli’de yolda yürürken 10 kişiden 9’u bana, ‘Kaptan naber’ diyor. Kocaeli halkı için milletvekilliğimiz bile arka planda kalıyor. İstanbul’daki maçta Kocaelispor çok iyi oynadı. Beni çok umutlandırdı. Hep söylüyorum Kocaeli’nin en büyük markası Kocaelispor’dur” dedi.

“KOCAELİSPOR’U PARTİLER ÜSTÜ GÖRÜYORUZ”

Sözlerinin devamında Sancaklı, “Türkiye’nin herhangi bir iline gidin. Kocaeliliyim dediğinizde, ‘Kocaelispor’ derler size. Kocaelispor’un Süper Lig’de hakettiği yerde olması lazım. Bu sene de inşallah o sene olacak. Biz de elimizden gelen desteği veriyoruz. Kocaelispor’u biz partiler üstü görüp siyaseten bir rant elde etmek için kullanmıyoruz. Bu da Milliyetçi Hareket Partisi’nin şanındandır. Kocaelispor ile ilgili ne lazımsa hep yanındayız. Bundan sonra da yapacağız. Başkanımız da güzel bir komisyon kurdu” diye konuştu.

“SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAĞIZ”

Partideki değişim süreci ve il yönetimi bünyesinde kurulan komisyonlar hakkında konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı ise şu ifadelere yer verdi: “Genel merkezimizin teveccühü ile bir değişikliğe gidildi. Değişiklik sonrasında 2 ilçem ile devam 10 ilçemizde de yapı değişikliği oldu. Yeni ilçe başkanları atanıp genel merkezimizin de onayından geldi. Görev dağılımı yapılıp artık saha çalışmalarına başlayacağız. Tüm teşkilatlarımıza vekilimize ve bizlere güvenip huzur içinde bizi izlemelerini tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sancaklı ve Batı’nın açıklamalarının tamamını NOKTA TV’den takip edebilirsiniz.

Saffet Sancaklı Tuncay Batı Gülşah Yücel Ay Milliyetçi Hareket Partisi
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber