Sakarya’da dünyaca ünlü aracın lastikleri eridi!

Yüksek hava sıcaklıkları ilginç durumlar ortaya çıkarabiliyor. Sakarya’da hissedilen sıcaklığın 37 dereceye çıkmasıyla birlikte TEM otoyolu Sakarya geçişinde bir aracın başına gelenler herkesi şaşırttı.

Çinli Chery markası uzun bir aradan sonra 2024 yılının başlarında tekrar Türkiye pazarına girdi. Türkiye pazarına girişinin ardından birçok tartışmaya da konu olan Chery araçlar hakkında paylaşımlar peş peşe gelmeye başladı. Sosyal medyada bu araçlarla ilgili paylaşımlar ilgi görmeye devam ediyor.

LASTİKLER ERİDİ

Bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımı ile bu kez de Chery'lerin lastik kalitesini tartışma konusu oldu. Kullanıcının iddiasına göre, TEM otoyolu Sakarya geçişinde seyir halindeyken lastik uyarısı ile karşılaşan sürücü, aracını durdurdu ve eriyen lastiklerle karşılaştı. Sıcak havanın etkisi ile lastiklerin eriyerek parçalandığını belirten sürücü, sosyal medya hesabından lastiklerin görselini paylaşarak şu ifadeleri kullandı: ''Arkadaşlar Sakarya otobanda lastik bu hale geldi. Hava sıcaklığı 33 derece lastikler çok adi canını seven bu lastikleri kullanmasın''

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber