Sancaklı’nın istifası istendi!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın istifasının istendiğini duyurdu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifası istenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" dedi. MHP Lideri Devlet Bahçeli, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın “Bu dönem MHP’ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim sürecinde ve seçim çalışmalarında Kocaeli’de göremezler. Tabanımız bunu anlar. Bunu çok iyi anlayacak olan teşkilatlarımız emin olun sahada olmayacaktır. Cumhur ittifakı Kocaeli’de en az 4-5 belediyeyi kaybeder. Bu sefer umdukları gibi olmaz.” açıklamasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunmuştu.

BAHÇELİ’DEN TEPKİ

Bahçeli, Sancaklı ile ilgili "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir" ifadesini kullanmıştı.

BASINI SUÇLADI

Sancaklı, Bahçeli’nin çıkışı sonrası yaptığı açıklamada, “Saffet Sancaklı ise sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: Bugün bir takım taraflı medya organlarında, söylemediğim sözler üzerinden tamamen yalanlarla Cumhur İttifakına karşı yapılan olumsuz algı operasyonlarını büyük bir şaşkınlıkla takip ettim. Yalan ve maksatlı haberleri yapanlarla Türk adaleti önünde hesaplaşacağımı da özellikle belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber