Savaş Özden: Derince’de bıçak sırtı diyorlar ya! Takla attıracağız…

CHP’den AK Parti’ye en az 500 kişiyle geçiş yapan Derince’nin tanınan simalarından Savaş Özden iddialı konuştu: CHP’liler bu seçimi bıçak sırtı kazanacağız diyor ya, biz o bıçak sırtını takla attırıp seçimleri kazanacağız!

Yerel seçim sürecinin en ses getiren transferlerinden biriydi. CHP’ye yakınlığıyla bilinen Çınarlı Mahallesinin etkin isimlerinden, mahallenin sayılan simalarından olan Savaş Özden, geçtiğimiz ay AK Parti’ye geçmişti. Savaş Özden’le birlikte partiye yaklaşık 500 kişi üye olmuştu. Geçtiğimiz ay Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün2ün de katıldığı üye katılım programıyla AK Parti Derince’de adeta gövde gösterisi yapmıştı.

İDDİALI

Derince’de CHP’den AK Parti’ye geçişiyle en çok konuşulan isimlerden biri olan Savaş özden, dün bölgenin sevilen isimlerinden Özcan Yaloğlu ile birlikte Nokta Gazetesini ziyaret etti. AK Parti’ye geçiş sürecinde hiçbir pazarlık içinde olmadığının altını tekrar tekrar çizen Savaş Özden, Derince’de bıçak sırtı görünen seçimlere ‘takla attıracaklarını’ ifade etti.

DAHA HASSAS DAVRANIYORLAR

İşte Savaş Özden’in o açıklamaları:

“CHP’den neden AK Parti’ye geçtiğimiz çok soruluyor. Bu uzun bir döneme yayılan bir kırgınlık aslında. AK Parti’ye geçtiğimiz zaman gördük ki, partideki yöneticiler CHP’ye kıyasla insanlara, insanların sorunlarına çok daha fazla kıymet veriyor. Daha hassas davranıyorlar. Hem bize dokundular, hem mahallemize dokundular. İnsanların sorunlarıyla dertleniyorlar. Bunu gördük.

İYİ Kİ DE KIZMIŞIZ!

İnsanlar bize şunu da açık açık sordu? Yahu siz neden AK Parti’ye geçtiniz? Bir pazarlık mı oldu? Bir vaatte mi bulunuldu? Ancak hayır, asla öyle bir şey yok. Biz CHP’lilere kızdık, ama iyi ki kızmışız. Pazarlık ucuz adamın işidir. Yok biz 500 kişi böyle geçelim de yok bize bir kafe verin, bir ihale verin diyecek insanlar değiliz.

PAZARLIK BİZİM YAŞANTIMIZA TERS

Bu pazarlık meselesi bir kere bizim yaşantımıza ters. İyi ki de AK Parti’ye geçmişiz. İnsanların sorunlarını çözüyorlar. Ailemizin içine girdiler. Kime yardım edebiliriz, kime nasıl dokunabiliriz diye bize soruyorlar. Biz bunu gördük. Hiçbir pazarlık falan olmadı. Bir şey istemedik, istemeyiz de. İhtiyacımız da yok. Arabamız var, evimiz var, çevremiz var, kendi potansiyelimiz var zaten.

150 KİŞİYLE KAHVE TOPLANTISI

AK Parti Derince İlçe Teşkilatı da bizi çok iyi karşıladı. Yaptığımız toplantıya onlar da çok şaşırdı. Çünkü çok kalabalıktı ve çok ses getirdiğini gözlemledik. Sadece kahve toplantılarını 150 kişi yapacağız. Bunu göreceksiniz.

HÜCRE ÇALIŞMASI

Emin olun seçimlere bir AK Partili’den daha çok çalışacağız. Derince seçimleri de çok kritik. CHP’liler diyor ya bu seçim bıçak sırtı, biz o bıçak sırtını takla attıracağız. Birçok mahallenin kalbine indik. Evlere girip, hücre çalışması yapıyoruz. Ev ev dolaşıyoruz.

İZMİT’TE DE SAHAYA İNECEKLER

Sadece Derince’nin Çınarlı, Esentepe mahallesinde değil, Derince’yi sokak sokak tanıyoruz ve sokak sokak geziyoruz. İlerleyen süreçte İzmit’te de sahaya ineceğiz. Hücre çalışmaları yapacağız. Nerede bir ihtiyaç varsa oraya gideceğiz.

HİÇBİR BEKLENTİM YOK

Benim kişisel olarak bir beklentim yok. Siyasi olarak da yok. Bir meclis üyeliği ya da yöneticilik falan hiç öyle bir şey düşünmüyorum. Biz mahallemize, kendi insanımıza yardımcı olalım, insanların sorunlarını çözebilelim yeter. Başka bir şey istemiyoruz. Kendimize yetiyoruz Allah’a şükür.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber