Savaş Özden’den ‘Öz Derinceliler’ derneği atılımı

Derince’nin tanınan isimlerinden Savaş Özden Öz Derinceliler Derneği’ni kurdu. Derincelilere seslenen Özden, “Amacımız Derincelilere maddi manevi destek olmak” dedi.

Derince’nin sevilen isimlerinden Savaş Özden Öz Derinceliler Derneği’ni kurdu. Derincelilere maddi manevi destek olmak amacıyla kurulan derneğin yönetiminde Gökhan Avcı Başkanvekili, İsmail Karayel Sayman, Gürol Uğur’da sekreter olarak görev yapıyor.

800 ÜYE İLE AÇILDI

Derneğin kurucu başkanı Savaş Özden Derincelilere şu sözlerle seslendi: “Uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğümüz Öz Derinceliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizi ilk etapta 800 üye ile açmış bulunmaktayız. Bizim kuruluş amacımız Derince’nin tamamına, kendini Derinceli adleden herkese maddi ve manevi olarak destek olmaktır. Derneğimizin asıl amacı budur.

“EN İYİ DERİNCELİLER BİLİR”

Bunun yanı sıra devam eden zamanda sosyal kültürel amaçlı faaliyetlerimiz, aktif ve düzenli bir şekilde başlayacaktır. Derneğimizin kuruluşunda emek sahibi bütün Derinceli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Sosyal medyadan ilk tanıtımını yaptığımız derneğimizle gerek sosyal medya mercilerinden, gerekse telefonla destek ve hayır dualarını esirgemeyen dostlarıma, kardeşlerime, büyüklerime de şahsım ve derneğimiz adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Derincelinin kıymetini en iyi Derinceliler bilir. Herkesi derneğimize davet ediyor, saygılar sunuyorum.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber