Seddar Yavuz'dan terör açıklaması: “Alçaklık etmeyin”

Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısında gündem ile ilgili konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Valilerin gündemi takip edip konuşması gerektiğini ifade ederek, “Terör örgütlerini meşrulaştıran o alçakları da bir kez daha buradan sesleniyorum. Alçaklık etmeyin” dedi.

Kocaeli Valiliği Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu 2023 yılı son toplantısı bugün Valilik Binasında bulunan Akçakoca toplantı Salonunda yapıldı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Bozkurt, Kaymakamlar, İl Müdürleri, Belediye Temsilcileri ve ilgili STK’ların temsilcileri katıldı.

“ALÇAKLIK ETMEYİN”

Toplantı sonrası gündem ile ilgili konuşan Vali Yavuz, “İnsanlık vicdanının bu denli karardığı. Adeta bir neslin yok edilerek soykırıma uğradığı ve katillerin neredeyse daha daha diye alkışlandığı utanç verici bir çağda yaşamak da herhalde birçok vicdan sahibi insanı yaralıyor. O bakımdan da katil İsrail'i ve yönetimini bir kez daha nefretle kınıyorum. Ayrıca küresel güçlerin başımıza bela ettiği, yetiştirdiği kulluğu. Tekrar, PKK, DAİŞ ve diğer terör özetle şanlı ordumuza ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına yönelik alçakça saldırıları neticesinde şehit olan kahraman evlatlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Terörü ve terör yandaşlarını ama fakat lakin siz de öyle oluştu, böyle olmuş diye meşrulaştıran o alçakları da bir kez daha buradan sesleniyorum. Alçaklık etmeyin. Bu vatana ihanet etmeyin. Ay yıldızlı al bayrağa gölge düşürmeyin.

“BU VATANI KORUYACAĞIZ”

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bağımsızlığına, tehlikeye atmayın. Üç kuruşluk şahsi menfaatlerimiz için siyasi yemeleriniz için bu iş Milletin şanına, şerefine leke düşürmeyin. Duruşunuzu tekrar gözden geçirin ve Türk milletinin ve Türk devletinin yanında bulunun. Bu yargıyı bir kez daha yapmak istiyorum. Çünkü bizler sıradan devlet görevlileri değiliz. Biz bu şehirde Türkiye Cumhuriyeti devletini temsil ediyoruz. Suya sabuna dokunmayan aman efendim konuşmayalım diyen anlayışı da reddediyorum. O yüzden valilerimiz gündemi takip etmeli ve gündemle ilgili konuşmalıdır. Dün konuşma günüdür. Yüreğimiz on iki tane vatan evladımızı toprağa verdik. Ama dimdik ayaktayız. Çünkü bu vatanı koruyacağız. Hür ve bağımsız yaşayacağız ve mekanın sahibi tekrar gelecek ve tekrar biz Orta Doğu'da da Balkanlarda da tekrar sözü Bir devlet olacağız.

“TERÖR ÖRGÜTLERİNİN SAHİPLERİNİ BİLİYORUZ”

Küresel dönüş Türkiye için hızlı adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Bu alçaklar bizi yolumuzdan döndüremeyecek. Biz bu terör örgütlerinin sahiplerinin kim olduğunu biliyoruz. Zamanı geldiğinde elbette onlardan hesaplaşacağız. Bunu açık açık da söylüyoruz bakın. Terör örgütlerinin sahiplerini biliyoruz. Ve bir gün bu terör örgütleri sahipleriyle de hesaplaşacağız. Ama tekrar söylüyorum. Bugün Filistin'de yaşananların geçmişte Suriye'de yaşananları Irak'ta yaşananları unutmadık. Sözde medeni batının ne kadar vahşi olduğunu bir kez gördünüz. Bize insan hakları, hukuk. Hak ve özgürlükler dersi verenlerin ne kadar alçak olduğunu, ne kadar ikiyüzlü ve samimiyetsiz olduklarını gördünüz. Hastaneler bombalanırken kör ve sağır olduklarını kara vicdanlı olduklarını bir kez daha gördünüz. Söz konusu olan Müslüman'sa hiçbir değeri yok zaten. Müslümanların sonuna kadar katledebilirsiniz. Ama kendilerinden bir kişi öldüğünde atom bombası dahi atmayı kendileri de hak gören bu batıl zihniyeti de reddediyoruz ve karşısında dimdik duruyoruz” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber