Sertif Gökçe Bir Öğrenci de Sen Okut, Geleceğine Işık Tut etkinliği’ne katıldı

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Ardahan İli Hoçvan Dernekler Federasyonu’nun "Bir Öğrenci de Sen Okut, Geleceğine Işık Tut" temasıyla düzenlediği eğitime destek etkinliğine katıldı.

Kocaeli Haber- Sertif Gökçe'den öğrencilere anlamlı destek

İstanbul Esenyurt merkezli HOÇ-FED, eğitim destek buluşması çerçevesinde "Bir Öğrenci de Sen Okut, Geleceğine Işık Tut" sloganıyla bir etkinlik gerçekleştirdi. Çekmeköy'de yapılan programa katılan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, eğitime yönelik atılan bu önemli adımlara destek verdi. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez'in ev sahipliği yaptığı etkinlikte Başkan Gökçe, yaptığı konuşmada önemli mesajlar iletti.

TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Başkan Gökçe, etkinlik hakkında değerlendirmesinde, “Bir Öğrenci de Sen Okut, Geleceğine Işık Tut Eğitime Destek Buluşması'nda çocuklarımızın daha iyi eğitim alabilmesi için duyarlılık oluşturmak amacıyla düşüncelerimizi paylaştık. Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir, Çekmeköy Belediye Başkanımız Orhan Çerkez, Sarıyer Belediye Başkanımız Oktay Aksu ve Sancaktepe Belediye Başkanımız Alper Yegin ile birlikte katıldığımız bu etkinlikte eğitime destek konusunda farkındalık yaratılmasına katkı sağlayan HOÇ-FED Yönetim Kurulu Başkanı Derviş Arslan ve değerli federasyon temsilcilerine teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Derince Belediyesi Sertif Gökçe HOÇ-FED
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber