Sertif Gökçe: “Emeklerimizin karşılıklarını en iyi şekilde alacağız”

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Avukat Sertif Gökçe, Derince’de de seçime katılımın çok düşük olduğunu belirterek, “Aday olduğumuz günden itibaren hiçbir zaman umudumuzu kaybetmedik. Sandıklar açılıp oylar sayılmaya başlandığında bu çalışmalarımızın ve emeklerimizin karşılıklarını en iyi şekilde alacağız” dedi.

Yaklaşık 2 aydır saha çalışması yapıyoruz. Geçmiş dönemden kalan bir siyasi tecrübemiz olduğu için daha profesyonel, daha iyi şekilde çalıştık, siyasi çalışmalarımızı çok iyi bir şekilde yönettik. Bugün de yine sandıklara sahip çıkacak şekilde bütün sandık müşahitlerimizi belirledik. İlk günden itibaren umutluyduk. Aday olduğumuz günden itibaren hiçbir zaman umudumuzu kaybetmedik. Sandıklar açılıp oylar sayılmaya başlandığında bu çalışmalarımızın ve emeklerimizin karşılıklarını en iyi şekilde alacağız. 1 Nisan’dan sonra inanıyorum ki Derince’ye sosyal belediyecilik ilkesi ile yeni bir çığır açacağız.

"TÜRKİYE TARİHİNDE KATILIMIN EN DÜŞÜK OLDUĞU BİR SEÇİM YAŞAMIŞ OLABİLİRİZ"

Derince’de seçime katılım oranının gözle görülür derecede düşük olduğunu belirten Gökçe, “Derince’de de ülke çapında olduğu gibi katılımın çok düşük olduğunu gözlemledik. Belki de şimdiye kadar Türkiye tarihinde katılımın en düşük olduğu bir seçim yaşamış olabiliriz. Bunu sahada biz de gördük. Yüzde kaç olduğunu akşam göreceğiz ama sandık başlarında hiç kuyruklar yoktu. Biz de oyumuzu kullandıktan sonra akşam sandıklar kapanana kadar gezebildiğim bütün okulları dolaştık. Hem seçmenlerle hem de sandık kurulları ile görüştük. Sonuçları seçim koordinasyon merkezinde takip edeceğiz” şeklinde konuştu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber