SHP yeniden kuruldu… Gözler Kemal Kılıçdaroğlu’na çevrildi! Kılıçdaroğlu bu işin neresinde?

Sosyal Demokrat Halkçı Parti’nin 14 yıl sonra yeniden kurulması gündeme bomba gibi düştü. Gözler Kemal Kılıçdaroğlu’na çevrildi. ‘Kılıçdaroğlu bu işin neresinde?’ soruları sorulmaya başladı.

Sosyal Demokrat Halkçı Parti’nin (SHP)14 yılın ardından yeniden kurulması son dönemlerin en çok konuşulan siyasi gelişmelerinden biri. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın resmi internet sitesinde yayınlan karar sonrası herkes “Kemal Kılıçdaroğlu bu işin neresinde?’ sorusunu sormaya başladı.

ÖZGÜR ÖZEL ARAŞTIRMA YAPILMASINI İSTEDİ

Her fırsatta aktif siyasete devam etmek istediğini dile getiren Kemal Kılıçdaroğlu CHP kulislerini hareketlendirdi. Bazı CHP kurmayları partinin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu girişimin arkasında olabileceğini düşünürken, Özgür Özel SHP ile ilgili araştırma yapılmasını istedi.

KILIÇDAROĞLU KONUŞTU

Kemal Kılıçdaroğlu ise hakkında konuşulan bu iddiaları bazı gazeteciler aracılığıyla yalanladı. Gazeteci Vedat Yenerer’e konuşan Kılıçdaroğlu, “Siyaseti bırakmadım. Tam da ortasındayım. Yeni bir parti kurmayı hiç düşünmedim. Parti belli CHP” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber