Social Plus 2 ay daha kapalı!

İzmit'te oldukça rağbet gören, hem kafe hep spor salonu olarak faaliyet gösteren Social Plus tesisi aralık ayında mühürlenmişti. Sevilen tesis sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada tadilat süresinin iki ay daha devam edeceğini duyurdu.

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'nde hizmet veren Social Plus sosyal tesisi, 27 Aralık'ta İzmit Belediyesi tarafından iskan ruhsatı bulunmaması gerekçesiyle mühürlenmişti. Spor salonu, havuz, basketbol sahası, tenis kortu, hamam ve kafe gibi alanları içeren tesise üye olan 5 bin kişi, tesisin hala açılmamış olması nedeniyle endişe içinde bekliyor.

TESİS 2 AY DAHA KAPALI

Social Plus, yaşanan durum üzerine yeni bir açıklama yaparak, tesisin belediyenin projede gördüğü farklılıklar sebebiyle mühürlendiğini belirtti. İdare mahkemesine yapılan itirazın sonucunda tesisin projeye uygun hale getirilmesi için tadilat sürecine devam edilmesi gerektiğini ifade etti. Açıklamada, tadilatın yaklaşık 2 ay süreceği ve bu süre zarfında tesisin kapalı kalacağı bildirildi.

ÜYELİKLERE EKLENEREK TELAFİ EDİLECEK

Social Plus'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, üyelere yaşanan mağduriyet nedeniyle özür dilerken, kapalı kaldıkları sürenin üyeliklere eklenerek telafi edileceğini belirtti. Ayrıca, sosyal medya üzerinden süreçle ilgili düzenli bilgilendirmelerin yapılacağı vurgulandı.

İŞTE O AÇIKLAMA;

“Değerli üyelerimiz; Sizlerin de bildiği üzere tesisimiz, belediyenin projede gördüğü bazı farklılıklar sebebiyle mühürlenmişti. İdare mahkemesine yaptığımız itiraz neticesinde tesisimizin projeye uygun hale getirilmesi için tadilat sürecimize devam etmemiz gerekecektir. 2 ay kadar sürecek olan tadilattan dolay tesisimiz kapalı kalmaya devam edecek olup bu süreçte sizlere hizmet verebilmek için en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlamayı hedefliyoruz. Bizlere şirket hattı, instagram adresimiz üzerinden ulaşabilir, tadilat sürecini takip edebilirsiniz. Sosyal medya üzerinden süreç hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Yaşattığımız bu mağduriyetten dolayı özür diler, kapalı kaldığımız sürenin üyeliklerinize ekleneceğini ayrıca belirtiriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber