Şok Marketlere boykot! Raflardan indirmek zorunda kaldılar

Dünya kötülük devleti İsrail’e öfke kusarken, Gazze’de yaşananlar nedeniyle en çok boykot edilen markalardan biri olan Starbucks, Şok Market’in raflarına çıktı. Vatandaş boykot çağrısı yaptı

Dünya 7 Ekim 2023’ten bu yana İsrail’in en aşağılık, en zalim haliyle yüzleşmeye başladı. Kötülük devleti İsrail, Gazze’de Hamas bahanesiyle bir soykırım başlattı. Gazze’de çocuk, kadın ve yaşlılara savaş açan, insanlıktan bir damla nasibini alamamış siyonist İsrail devletini destekleyen markaların başında da McDonalds, Starbucks, Coca Cola gibi dünya devleri geliyor.

11 MİLYAR DOLAR DEĞER KAYBETTİ

Özellikle Starbucks, hem Türkiye’de hem de dünya genelinde boykot ediliyor. 7 Ekim’den bu yana yapılan boykot nedeniyle şirketin global çapta 6 Aralık 2023 tarihinde toplam 11 Milyar Dolar değer kaybettiği bildirilmişti. Türkiye ve dünyadaki duyarlı vatandaşlar, siyonist, katil İsrail’in destekçisi Starbucks’ı protesto etmeye devam ederken, Şok Market yaptığı hamleyle çok tepki gördü.

TEPKİ GELDİ, ÜRÜNLER İNDİ

Şok Marketler zinciri, Türkiye’de milyonlarca insana hizmet veriyor. Geçtiğimiz günlerde Şok Marketlerin raflarına Starbucks’ın ürünleri yerleştirdi. Sosyal medyada vatandaşlar Şok Market için boykot çağrısı yapmaya başladı. Çekilen bir videoda da Şok Marketin şubesinde, gelen tepkiler nedeniyle Starbucks ürünlerin indirildiği görülüyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber