Son fotoğrafı oldu: Evine döndüğünde hayatını kaybetti

CHP’nin Gölcük’te CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin'in saha çalışmalarını dinlemek için katılan, ve hatıra fotoğrafında yer alan İSU emeklisi İbrahim Karakaya'dan acı haber geldi.

Yerel seçime sayılı günler kala partililerin saha çalışmaları hızla devam ederken CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, dün akşam seçim çalışmaları kapsamında Gölcük Hamidiye Mahallesi’ne gitti. Hamidiye Mahallesi'nde mahalle sakinleriyle fotoğraf çektirilirken fotoğrafta yer alan ISU emeklisi olduğu öğrenilen İbrahim Karakaya'dan üzücü haber geldi.

FOTOĞRAF ÇEKİLİP EVE GİTTİ VE..

Mahalleliyle beraber CHP Milletvekili Yıldızlı, Atasoy Bilgin ile bir araya gelen Karakaya fotoğraf çekildikten sonra evine gitti. Evine gittiğinden bir süre sonra rahatsızlanan Karakaya hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan ISU emeklisi hayatını kaybetti. Evli, 2 çocuk babası İbrahim Karakaya’nın cenazesi bugün Hamidiye Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Hamidiye Mezarlığında toprağa verilecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber