Sözcü Gazetesi’nde neler oluyor? Dört yönetici yollarını ayırdı

Burak Akbay'ın sahibi olduğu Sözcü Gazetesi'nde, gazetenin kuruluşundan bu yana Genel Yayın Yönetmenliği yapan Metin Yılmaz'ın ayrılmasıyla başlayan sarsıntılar devam ediyor.

Sözcü Gazetesi'nde neler oluyor

Yılmaz, 17 yıl boyunca sürdürdüğü bu görevden, patronu Burak Akbay ile yaşadığı bir krizin ardından ayrılma kararı almıştı. Onun ardından, Yayın Yönetmenleri Serdal Saraç ve Neşet Şenizel de gazete ile yollarını ayırdı. Bu beklenmedik ayrılıklar karşısında zor durumda kalan Burak Akbay, sorunu çözmek için gazete içinden bir dizi atama gerçekleştirmek zorunda kaldı.

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLERİ DE YOLLARINI AYIRDI

Bu çerçevede, Genel Yayın Yönetmenliği pozisyonuna Kenan Kurtkaya, Yayın Yönetmenliklerine ise Recep Genel ile Mustafa Cesur atanmış, Yazı İşleri Müdürlüğü görevine de Bahadır Çokişler ve Özer Özbayraktar getirilmişti. Fakat bu dört ismin görevleri uzun sürmedi. Önceki gün Yayın Yönetmenleri Recep Genel ve Mustafa Cesur istifa ederken, bugün Yazı İşleri Müdürlüğü görevini üstlenen Bahadır Çokişler ile Özer Özbayraktar da gazeteyle yollarını ayırdı.

SORUN YONETİMDE Mİ?

, Dört yöneticinin görevlerinden ayrılma kararlarının arkasında, Metin Yılmaz'ın koltuğuna oturan Kenan Kurtkaya ile yönetim tarzı konusundaki uyuşmazlık, personele yapılacağı bildirilen düzenlemelerin hayata geçirilmemesi ve üst düzey görevlere atanan kişilere verilen sözlerin yerine getirilmemesi gibi sebeplerin bulunduğu öğrenildi.

Sözcü Gazetesi Metin Yılmaz Burak Akbay
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber