Süleyman Çakır, Polat Alemdar ve Hat 41K

Kurtlar Vadisi’nin hafızalarda yer etmiş karakterleri Süleyman Çakır ve Polat Alemdar ile yeni faaliyete geçen Hat 41K… Sizce bu üçü nasıl bir araya geldi?

Sosyal medya bambaşka bir dünya. Bazen aykırı düşünceler bu mecrada çok ilgi çekiyor, çok ses getiriyor. Örneğin, Kurtlar Vadisi’nin efsane karakterleri Süleyman Çakır ve Polat Alemdar ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni kullanıma açılan Hat 41K’yı sizce buluşturan nedir?

İKONİK SAHNE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesabından esprili bir paylaşım geldi. Büyükşehir Belediyesinin kent içi trafik yükünü azaltmayı ve hızlı ulaşımı sağlamayı amaçladığı Hat 41K hizmete girdi. Kentin en önemli ulaşım alternatiflerinden biri olan Hat 41K ile ilgili paylaşıma, Kurltar Vadisi’nden ikonik bir sahne eklendi.

“EN BÜYÜK O MU?”

Efsane karakterler Süleyman Çakır ve Polat Alemdar’ın dizi karakterlerinden Şevko’nun cenazesinde Mehmet Karahanlı’dan bahsederken hafızalara kazınmış repliği olan, “En büyük o mu?" sorusuna, "En büyük o mu bilmiyorum ama çok büyük" kısmına yer verildi. Bu bölümün hemen arkasından Hat 41K’nın körüklü otobüsleri görüntüleri geldi. Paylaşım yüzlerce beğeni ve yorum aldı. İşte Kurtlar Vadili Hat 41K paylaşımı:

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber