Taciz suçlamalarıyla gündeme gelmişti: Milli Takım'dan Atakan Karazor açıklaması!

A Milli Futbol Takımı’na bu yıl ilk defa dahil olan Atakan Karazor’un ismi cinsel taciz olayı ile anılıyor. Futbolcunun Milli Takımda yer alması sosyal medyada büyük tepki çekti.

Taciz suçlamalarıyla gündeme gelmişti: Milli Takım'dan Atakan Karazor açıklaması!

A Milli Takım'ın aday kadrosuna ilk kez davet edilen Atakan Karazor, hakkında çıkan taciz iddiaları sonrası sosyal medyada büyük tepki topladı. Vatandaşlar son dönemlerde giderek artan kadın cinayetleri ve tecavüzlerine değinerek bu tür konularda adı geçen bir ismin Milli Takımda yer almasına tepki gösterdi.

TACİZ İDDİALARI

Atakan Karazor, 2022 yılında İbiza’da tatil yaparken arkadaşı Jaskaran T.D. ile birlikte cinsel taciz suçlamasıyla gözaltına alındığı aktarıldı. Eğlence mekanında tanıştıkları 18 yaşındaki kadınla gittikleri villada ilişki yaşayan Atakan Karazor ve arkadaşı Jaskaran T.D. hakkında tecavüz suçlamasıyla dava açılmıştı. Davanın ardından Atakan Karazor ve arkadaşının 4 hafta hapis yattığı sonra 50 bin Euro kefalet ödeyerek serbest kaldığı iddia edildi.

AÇIKLAMA GELDİ

TFF Başkan Vekili ve Milli Takımlar Sorumlusu Ceyhun Kazancı konu hakkında yaptığı açıklamada, "Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Psikolojik şiddete de karşıyız. Atakan Karazor'un 2022 yılından beri davası sürüyor. Lütfen şunu unutmayalım. Her birey cezası kanıtlanana kadar masumdur. Biz kardeşimizin masum olduğuna inanıyoruz. Stuttgart'ta kaptanlığa kadar yükseldi. Alman Milli Takımı kendisine büyük ilgi gösterdi. Davası biraz uzadı. Dava hakkında daha fazla bilgi veremiyoruz. Çünkü devam ediyor. Avukatlardan aldığımız bilgiler var. Kendisinin yaşadığı bir talihsizlik olarak değerlendirmek lazım. Biz masum olduğuna inanıyoruz. Kardeşimize sahip çıkmamız lazım. Allah korusun suç kesinleşirse zaten sonuçlarını yaşayacaktır ama biz kendisinin masum olduğuna inanıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Atakan Karazor A Milli Futbol Takımı  Ceyhun Kazancı
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber