Tahir Büyükakın’dan, “Göreve devam” tadında paylaşım

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, gece saat 01:30 sıralarında adeta yeni dönemde göreve devam mesajı veren bir paylaşım yaptı

AK Parti yeni yılın ilk gününde Darıca’da danışma meclisi toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, burada bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasının bir bölümünü, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz” notuyla paylaştı.

NELER SÖYLEDİ?

Başkan Tahir Büyükakın bu konuşmasında, “Bugün bu memleket sayın Cumhurbaşkanımız tarafından idare ediliyorsa, dünyadaki zulüm onun sayesinde ses çıkarılıyorsa, Filistin’de Gazze’de katledilen masumlara oradan ses yükseltiliyorsa, gözlerinin içine baka baka dünya 5’ten büyüktür, sizler zalimsiniz, sizler katilsiniz deniyorsa bunların her birinde Allah razı olsun sizlerin emeği var.

BU YOLU YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ HİÇBİR ŞEY DURDURAMAYACAK

Biz bu desteği vermezsek bilin ki Bosna’daki ninem de Suriye’deki dedem Türk Cumhuriyetlerinde, uzak coğrafyalardaki mazlumlar da bizlere hakkını helal etmezler. Türkiye’yi adeta eski taş köprüler üzerindeki kilit taşına benzetiyoruz. O kilit taşını oradan aldığınızda nasıl köprü çökerse, Türkiye düşerse bütün dünya düşer şuuruyla Sayın Cumhurbaşkanımızın ardından yol yürümeye devam ediyoruz. Ve Allah’ın izniyle bu yol yürüyüşümüzü hiçbir şey durduramayacak.

KOCAELİ’DE 13-0

Kararlılıkla Cumhurbaşkanımızın ardından emek vermeye, mücadele etmeye devam edeceğiz. Kocaeli’de inşallah 13-0’ı tekrar yapacağız ve buradan en büyük desteği Cumhurbaşkanımıza göndereceğiz” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/tahirbuyukakin/status/1741933865604702438

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber