Türkiye sandığa gidiyor: O gün Kocaeli'de hava nasıl olacak?

Türkiye 31 Mart'ta sandığa gidiyor. Yerel seçimler için sandık başına gidecek milyonlarca vatandaşın merak ettiği konular arasında hava durumu da yer alıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü seçim günü Kocaeli'deki hava tahmin raporunu yayınladı.

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Türkiye'de büyükşehir, il, ilçe belediye başkanları; belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının belirleneceği seçimde Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli'deki hava tahmin raporunu yayınladı.

Meteorolojinin verilerine göre, perşembe ve cuma günü Kocaeli'de çok bulutlu bir hava beklenirken, en yüksek sıcaklığın 27 derece, en düşük sıcaklığın ise 12 derece olacak. Cuma günü Kocaeli'de termometreler en yüksek 24 dereceyi, en düşük de 12 dereceyi gösterecek. Cumartesi günü il genelinde parçalı bulutlu bir hava bekleniyor ve sıcaklık da en yüksek 26 derece, en düşük ise 13 derece olması bekleniyor.

SEÇİM GÜNÜ HAVA NASIL?

Seçimin yapılacağı gün olan 31 Mart'ta ise en yüksek sıcaklık 26 derece, en düşük sıcaklık 14 derece olacak ve parçalı bulutlu bir havanın hakim olması tahmin ediliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber